Η ιστορία μας,
η απόλαυσή σας

 

 

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη επιλέχθηκε ως National Champion εκπροσωπώντας την Ελλάδα στα European Business Awards 2014/15, κερδίζοντας το βραβείο «Επικέντρωση στον Πελάτη» στο μεγαλύτερο και πιο σημαντικό διαγωνισμό επιχειρήσεων παγκοσμίως!

Η σχέση μας κρατάει πια περισσότερο από 60 χρόνια. Έχετε δοκιμάσει τα προϊόντα μας… Μας ξέρετε, έχουμε γίνει πια κομμάτι της οικογένειάς σας.
Όμως, νιώθουμε την ανάγκη να ξανασυστηθούμε. Να μας γνωρίσετε από την αρχή και να σας φέρουμε κοντά σ’ αυτό που αγαπάμε, τη δουλειά μας.

Στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού, χρειαζόμαστε την ψήφο του κοινού ώστε να αναδειχτούμε National Public Champion της χώρας!
 
Εάν πιστεύετε στις δυνατότητες & την άριστη εξυπηρέτησή μας, ψηφίστε μας!

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη ξεκίνησε το ταξίδι της το 1950, από την περιοχή του Πειραιά, με δημιουργό το Νικόλαο Χατζηγιαννάκη, ως οικογενειακή επιχείρηση με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή κουφέτου.

Πώς μπορείτε να ψηφίσετε την Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη; 
1. Πατήστε εδώ.
2.   Πληκτρολογήστε το email σας στην ενότητα “Vote for this entry” και επιλέξτε “Vote”. Αυτόματα θα σταλεί ένα επιβεβαιωτικό email στην διεύθυνση που δηλώσατε. 
3.  Ανοίξτε το email σας, στα εισερχόμενα ή ανεπιθύμητα, επιλέξτε το email που λάβατε από τα European Business Awards και κάντε κλικ στο σύνδεσμο που περιλαμβάνεται, ώστε να υποβληθεί η ψήφος σας.
4.   Η ψηφοφορία του κοινού θα είναι ανοικτή έως τις 24 Φεβρουαρίου 2015.Σήμερα εξακολουθεί να διατηρεί τον οικογενειακό της χαρακτήρα, έχοντας όμως προσαρμοστεί πλήρως στις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής, κερδίζοντας έτσι επάξια μια ιδιαίτερη θέση στην ελληνικά αγορά και διεκδικώντας με αξιώσεις τη θέση της στις αγορές της Ευρώπης, της Αμερικής και της Μέσης Ανατολής.

 

 

 

 


© dragee hatziyiannakis 2013 all rights reserved. Designed by mousegraphic / Web Development www.eled.gr
http://www.facebook.com/pages/Dragee-Hatziyiannakis-%CE%9A%CE%BF%CF%85%CF%86%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AF%CE%B1-%CE%A7%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7/152546208117333
Συστήματα Πληροφορικής Άλφα Α.Ε.